Leave a comment

Comments 18

markitka September 19 2006, 08:41:40 UTC
Питання: а де козаки брали гранульований часник?

Reply

eagle_x September 19 2006, 08:43:35 UTC
вони, мабуть, його просто давили :)

Reply

markitka September 19 2006, 08:48:40 UTC
або рубали:)

Reply

lotoos September 19 2006, 09:33:25 UTC
Ну хлопці і дівчата, я ж написала сухий, в нас зараз продається гранульований який я і брала для цього рецепту, тому і написала гранульований в дужках :-)

Reply


eagle_x September 19 2006, 08:41:56 UTC
еххх... жаль, що в мене нема м"ясорубки :/

Reply

lotoos September 19 2006, 09:47:54 UTC
Блендер? можете зробити як в Польші, там шкварки з половиною жареної цибулі мелять на пасту в блендері, і добавляють другу поливну жареної, щоб в намазці відчувалася цибуля кусочками.

Reply

eagle_x September 19 2006, 10:00:16 UTC
нема в моєму холостяцькому жилищі і блендера :) в основному все подрібнюється з допомгою ножа чи тертки :)

Reply


reflecsplint September 19 2006, 08:48:54 UTC
що таке шпондер )

Reply

lotoos September 19 2006, 09:43:42 UTC
Я думаю що грудинка. Подивіться, як він виглядає, тільки нам потрібен сирий а не копчений.http://www.ostov-bards.com.ua/prod_nn_k.php

Reply

reflecsplint September 19 2006, 09:58:57 UTC
так ви не готували ????? ))

знайшов - шпондер = копчене сало з м ясом
тодi навiщо його смажити - таке питання...

Reply

шпондер kag0r September 19 2006, 10:02:19 UTC
підгарля (шийна частина)

Reply


помаленько kag0r September 19 2006, 09:01:39 UTC
не всі одразу...

Reply

осьо маєте шпондер kag0r September 19 2006, 09:04:53 UTC

khivrich_73 September 19 2006, 09:05:54 UTC
Дуже гарно.

Reply


Leave a comment

Up