- 1кг свинини
- 2 морквини
- 2 цибулини
- 2 зубка часнику
- 50г вершкового масла
- 500мл світлого пива
- 1 ложка цукру
- 2 ложки діжонської муштарди
- лавровий лист, материнка, перець, сіль
Цибулю порізати смужками, моркву соломкою, затім спасерувати в маслі.
Свинину порізати кусками 2х2см та підсмажити окремо до "шкірочки", всипати пасеровані овочі, посолити та поперчити до смаку, влити пиво, всипати муштарду та цукор, 3 лаврових листка, дрібку материнки (чебрецю), товчений часник, ретельно перемішати, поставити на малий вогонь та тушкувати 40-45 хвилин під кришкою.
Свинину пождавати з смаженою картоплею та пивом.