Свинина по фламандськи

Aug 24, 2006 13:38

  • 1кг свинини
  • 2 морквини
  • 2 цибулини
  • 2 зубка часнику
  • 50г вершкового масла
  • 500мл світлого пива
  • 1 ложка цукру
  • 2 ложки діжонської муштарди
  • лавровий лист, материнка, перець, сіль



Цибулю порізати  смужками, моркву соломкою, затім спасерувати в маслі.
Свинину порізати кусками 2х2см та підсмажити окремо до "шкірочки", всипати пасеровані овочі, посолити та поперчити до смаку, влити пиво, всипати муштарду та цукор, 3 лаврових листка, дрібку материнки (чебрецю), товчений часник, ретельно перемішати, поставити на малий вогонь та тушкувати 40-45 хвилин під кришкою.
Свинину пождавати з смаженою картоплею та пивом.

М'ясо та лівер, Другі страви

Previous post Next post
Up