Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини.
Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька лаврових листочків та чорний перець горошком, солі до смаку.
Окремо відварити в трьох водах очищені яловичі нирки.
Солені огірки покраяти на невеликі кубики та всипати до бульйону, що залишився від відварювання м'яса.
Також всипати порізану моркву та корінь селери і поставити на вогонь варитися.
Дрібно порізати підготовлені копчені мисливські ковбаски та сосиски, відварене м'ясо та нирки.
В пательні на олії спасерувати дрібно покришену цибулину, декілька зубчиків кришеного часнику та влити до неї склянку густого томатного соку.
Готувати на малому вогні зо 15хв..
Підготувати приправи для заправки солянки; суху паприку, чорний і англійський перець горошком, коляндру в зернах та розтовкти їх в ступці.
Пересипати до пательні та зняти з вогню.
Тим часом всипати до каструлі порізані складники.
Попередньо відварені білі гриби.
Далі підготовлені каперси та оливки.
Також додати пасеровану цибулю з томатом.
Посолити чи долити огіркового россолу до смаку.
Всипати кришеної зелені петрушки, кропу та цибулі.
Можна подавати до столу.
В тарілку положити скибку цитрини та ложку сметани.
Смачного.