Збірна солянка

May 12, 2021 18:09

Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини.



Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька лаврових листочків та чорний перець горошком, солі до смаку.


Окремо відварити в трьох водах очищені яловичі нирки.






Солені огірки покраяти на невеликі кубики та всипати до бульйону, що залишився від відварювання м'яса.


Також всипати порізану моркву та корінь селери і поставити на вогонь варитися.


Дрібно порізати підготовлені копчені мисливські ковбаски та сосиски, відварене м'ясо та нирки.


В пательні  на олії спасерувати дрібно покришену цибулину, декілька зубчиків кришеного часнику та влити до неї склянку густого томатного соку.


Готувати на малому вогні зо 15хв..
Підготувати приправи для заправки солянки; суху паприку, чорний і англійський перець горошком, коляндру в зернах та розтовкти їх в ступці.
Пересипати до пательні та зняти з вогню.


Тим часом всипати до каструлі порізані складники.


Попередньо відварені білі гриби.


Далі підготовлені каперси та оливки.


Також додати пасеровану цибулю з томатом.


Посолити чи долити огіркового россолу до смаку.
Всипати кришеної зелені петрушки, кропу та цибулі.


Можна подавати до столу.
В тарілку положити скибку цитрини та ложку сметани.


Смачного.

Гриби, Сметана, М'ясо, Приправи та прянощі, Олія, Ковбаса та копченості, Перші страви, Овочі

Previous post Next post
Up