Для приготування підійдуть любі лісові гриби.
Підготувати та почистити гриби.
Дрібно їх покришити, пересипати до баняка, залити водою та відварити до готовності.
Це може зайняти біля 1 години.
Під час варіння необхідно воду підсолити та зняти піну.
Перлову крупу (50г з розрахунку на 2л баняк) промити в теплій воді та відварити окремо до готовності.
Відварену крупу пересипати до баняка.
Вкинути цибулину,
корінчик петрушки та шматочок салери.
Залити водою та поставити на вогонь.
Як закипить, додати підготовлену та кришену картоплю і моркву.
Довести до готовності овочів та всипати окремо відварені гриби. Вкинути декілька бібкових листочків, пару зубчиків часнику та чорного перцю горошком.
Дати покипіти декілька хвилин.
Заправити пасерованою цибулею на праженому борошні.
Закришити зупу зелениною кропу, петрушки, цибулі.
Готову страву посолити до смаку.
Тепер можна подавати до столу.
Смачного!