Fagiolini

Jul 05, 2014 13:34

В каструлю влити декілька ложок ол. олії, положити половинку очищеної цибулини та підрум'янити на помірному вогні.
Затім всипати м'ясний фарш (суміш свинини та яловичини) і ретельно розмішати.


Готувати протягом 15-20 хв..


Тим часом очистити від хвостиків шпарагівку та промити.

Положити квасолю до фаршу, також положити лавровий листик, 4-6 зерен чорного перцю.
Влити томатного соку, щоби покрило.

Готувати на помірному вогні під кришкою протягом 25-40хв..
По закінченню всипати дрібку орігано та посолити до смаку.

Окремо відварити макорони.
Натерти твердого сиру (Grana Padano e.t.c.).

Тепер можна подавати.


Також смачно з молодою картоплею.


Приправи та спеції, М'ясо та лівер, Олія, Другі страви, Овочі, Сир

Previous post Next post
Up