В каструлю влити декілька ложок ол. олії, положити половинку очищеної цибулини та підрум'янити на помірному вогні.
Затім всипати м'ясний фарш (суміш свинини та яловичини) і ретельно розмішати.
Готувати протягом 15-20 хв..
Тим часом очистити від хвостиків шпарагівку та промити.
Положити квасолю до фаршу, також положити лавровий листик, 4-6 зерен чорного перцю.
Влити томатного соку, щоби покрило.
![](http://s020.radikal.ru/i708/1407/33/83e6cff89a25.jpg)
Готувати на помірному вогні під кришкою протягом 25-40хв..
По закінченню всипати дрібку орігано та посолити до смаку.
![](http://s014.radikal.ru/i326/1407/d8/67d8c3b1bb09.jpg)
Окремо відварити макорони.
Натерти твердого сиру (Grana Padano e.t.c.).
![](http://s019.radikal.ru/i620/1407/ed/81f38f59bb98.jpg)
Тепер можна подавати.
Також смачно з молодою картоплею.