Originally posted by
lorelia29 at
Простий рецепт приготування курки з травамиЧас приготування: 15 хвилин
На вогні: 60 хвилин
Складники (для 2 осіб):
- 4-6 курячих гомілок
- 3 столові ложки розтопленого вершкового масла
- 1 столова ложка гірчиці
- 1 столова ложка чебрецю
- 1 столова ложка розмарину
- 2 столові ложки дрібно нарізаної петрушки
- пів стакана білого вина
-пів стакана води
- сік половини лимона
-сіль та перець
Спосіб приготування:
Духовку розігріти до 180°С. У салатниці змішати вершкове масло, трави та рідкі інгредієнти. У курячих гомілках зробити кілька надрізів, щоб вони добре пропеклися.
Курятину покласти у маринад та добре розім’яти, щоб м’ясо промаринувалося (але довго маринувати не потрібно).
Викласти все у форму для запікання та поставити у духовку запікатися протягом 1 години.
Якщо ваша форма надто мала, то можна вилити лише частину маринаду.
Подавати курку з соусом та домашнім картопляним пюре.
Це дуже смачно!
http://samovarka.com/dobirky/prostyj-retsept-pryhotuvannya-kurky-z-travamy.htmlhttp://samovarka.com/dobirky/prostyj-retsept-pryhotuvannya-kurky-z-travamy.html