Склянку попередньо замоченої квасолі відварити.
Половину очищеної цибулини положити в розігріту каструлю з декількома ложками ол. олії.
Обсмажити її до золотистого кольору.
Помідору ошпарити в окропі, зняти шкірку, покраяти на четвертинки та всипати до цибулини.
Спасерувати протягом декількох хвилин.
Потім покришити черешок салери, положити гілочку розмарину, декілька лаврових листків та зо 6 горошин чорного перцю.
Всипати очищену та порізану картоплю.
Влити курячий росіл.
.Довести до кипіння а через 10хв. всипати попередньо відварену квасолю.
Потім всипати пасту (pasta mista).
Через 10хв. всипати ложку кришеної зелені петрушки, посолити та зняти з вогню.
При подачі до столу в тарілку всипати тертого сиру.
Смачного!