Pasta patate fazioli

Feb 24, 2013 12:55

Склянку попередньо замоченої квасолі відварити.
Половину очищеної цибулини положити в розігріту каструлю з декількома ложками ол. олії.

Обсмажити її до золотистого кольору.


Помідору ошпарити в окропі, зняти шкірку, покраяти на четвертинки та всипати до цибулини.


Спасерувати протягом декількох хвилин.
Потім покришити черешок салери, положити гілочку розмарину, декілька лаврових листків та зо 6 горошин чорного перцю.
Всипати очищену та порізану картоплю.


Влити курячий росіл.


.Довести до кипіння а через 10хв. всипати попередньо відварену квасолю.


Потім всипати пасту (pasta mista).


Через 10хв. всипати ложку кришеної зелені петрушки, посолити та зняти з вогню.


При подачі до столу в тарілку всипати тертого сиру.


Смачного!

Макарони, Приправи та спеції, Перші страви, Олія, Овочі, Сир

Previous post Next post
Up