Смаженя

Feb 13, 2013 20:08

Частину свинної м'якоті (від шиї) порізати на невеликі шматочки та обсмажити в смальці на пательні.




Окремо відварити попередньо замочену квасолю.


Заздалегідь замочити декілька сушених білих грибів.


В підготовлену посуду положити декілька лаврових листочків, зубчиків часнику, зо 6 горошин чорного та декілька англійського перцю.
Переложити підсмажене м'ясо.


Почищену та порізану кубиками картоплю присипати борошном.
Далі обсмажити її до золотистої шкоринки в решті жиру від смаження м'яса.

Переложити в гусятницю відварену квасолю, замочені гриби.


Пересипати обсмажену картоплю.



На розігрітій пательні розтопити грудку вершкового масла.
Всипати ложку борошна та ретельно розтерти до однорідної маси.



Влити воду,  у якій замочувалися гриби, всипати ложку приправи Vegetta, посолити до смаку.
Довести до кипіння.



Перелити до гусятниці.



Всипати зелені кропу та петрушки, ложку сушеного солодкого перцю
.

Помістити в розігріту до 180*С духовку.
Готувати біля пів-години.



Смачного!



Приправи та спеції, Перші страви, Борошно, Овочі

Previous post Next post
Up