Частину свинної м'якоті (від шиї) порізати на невеликі шматочки та обсмажити в смальці на пательні.
Окремо відварити попередньо замочену квасолю.
Заздалегідь замочити декілька сушених білих грибів.
В підготовлену посуду положити декілька лаврових листочків, зубчиків часнику, зо 6 горошин чорного та декілька англійського перцю.
Переложити підсмажене м'ясо.
Почищену та порізану кубиками картоплю присипати борошном.
Далі обсмажити її до золотистої шкоринки в решті жиру від смаження м'яса.
Переложити в гусятницю відварену квасолю, замочені гриби.
Пересипати обсмажену картоплю.
На розігрітій пательні розтопити грудку вершкового масла.
Всипати ложку борошна та ретельно розтерти до однорідної маси.
Влити воду, у якій замочувалися гриби, всипати ложку приправи Vegetta, посолити до смаку.
Довести до кипіння.
Перелити до гусятниці.
Всипати зелені кропу та петрушки, ложку сушеного солодкого перцю
.
Помістити в розігріту до 180*С духовку.
Готувати біля пів-години.
Смачного!