Равлик

May 27, 2012 10:56

Листкове тісто (0,5 кг) розтачати в тонкий прямокутник.




Приготувати начинку.


Натерти бринзу, покришити крип, зелень цибулі, порізати варене яйце, поперчити та посолити і перемішати.


Підготовленний лист тіста змастити топленим вершковим маслом.
Рівномірно розподілити начинку.


Скрутити у валик.


Край тіста змастити збитим яйцем та скріпити.


Кінці валика защипнути мокрою рукою.


Виложити спіралькою у змащену жиром форму.
Змастити збитим яйцем.


Помістити в розігріту до 200*С духовку. Випікати протягом 40-ка хвилин до утворення золотистої шкоринки.
Готову випічку змастити топленим вершковим маслом.


Накрити зволоженою серветкою на 10 хвилин.
А тепер можна подавати до столу.


Тісто, Закуска, Випічка, Вершкове масло, Яйця, Овочі, Сир

Previous post Next post
Up