Листкове тісто (0,5 кг) розтачати в тонкий прямокутник.
Приготувати начинку.
Натерти бринзу, покришити крип, зелень цибулі, порізати варене яйце, поперчити та посолити і перемішати.
Підготовленний лист тіста змастити топленим вершковим маслом.
Рівномірно розподілити начинку.
Скрутити у валик.
Край тіста змастити збитим яйцем та скріпити.
Кінці валика защипнути мокрою рукою.
Виложити спіралькою у змащену жиром форму.
Змастити збитим яйцем.
Помістити в розігріту до 200*С духовку. Випікати протягом 40-ка хвилин до утворення золотистої шкоринки.
Готову випічку змастити топленим вершковим маслом.
Накрити зволоженою серветкою на 10 хвилин.
А тепер можна подавати до столу.