Рибна юшка

May 22, 2012 16:52

Рибу почистити, видалити нутрощі, зябра та очі.


Добре промити.


Підготовлені овочі; картоплю, моркву, салеру порізати, залити водою та поставити на вогонь варитися.
Як закипить, всипати ч. ложку кришеної сухої паприки, вогонь збавити до мінімуму.


Коли овочі зваряться, положити в баняк підготовлену рибу.


Покришити дрібно цибулину та обсмажити в нерафінованій соняшниковій олії.



Підготувати та покришити зелень петрушки, кропу, цибулі.
Почистити та розчавити зо три зубчики часнику.



Через три хвилини після закладки риби всипати кришену зелень, часник, зо два лаврових листика,
чорний та англійський перець горошком, шматочок гострого червоного перцю.
Заправити смаженою цибулею та посолити до смаку.
Через декілька хвилин зняти з вогню.


Смачного!


Риба - дністровий окунь.

Риба та морепродукти, Приправи та спеції, Перші страви, Олія, Овочі

Previous post Next post
Up