Leave a comment

Comments 15

markitka February 2 2006, 13:46:13 UTC
Дуже апетитно:) Обов’язково приготую. Шкодую трохи, що зараз відмовилася від м’ясних страв, бо ця - саме до мого смаку:)

Reply

kag0r February 2 2006, 13:54:29 UTC
Так можна зробити якийсь баланс в харчуванні.
І не мордувати себе.

Reply

markitka February 2 2006, 14:03:22 UTC
ні, я не мордуюся зовсім:) сир, молочка, риба - все присутнє. Інколи курка. А червоне м’ясо я й так дуже рідко вживала.

Reply

(The comment has been removed)


markitka February 2 2006, 14:01:24 UTC
до речі, цей рецептик нагадав мені мій улюблений із скумбрією. Взяти цілу рибину, через спинку розрізати, вийняти хребет і почистити. Скласти знову "рибкою" і перерізати навпіл впоперек, щоб вийшло дві порції.
Ну а далі дуже схоже. В оригіналі риба натирається всередині гірчицею, але я це діло не люблю, тому замінюю на спеції і сіль; потім вкладається скибочка сиру, "сендвіч" складається, в борошно і смажити на олії. Можна сколоти шпичкою, або трохи надрізати шкірку рибки в декількох місцях, щоб при смаженні не закручувалися краї.

Reply

kag0r February 2 2006, 14:07:04 UTC
є таке діло, тільки я з мерлузою робив.
скумбрія в мене користується увагою в копченому вигляді.

Reply

markitka February 2 2006, 14:16:14 UTC
Я дика фанатка скумбрії у всіх виглядах. Просто млію:)

Reply

Отакої. kag0r February 2 2006, 14:26:55 UTC
Я колись, як вперше попробував артишоки печені на вугликах - згадав дитинство, копчений хвостик від скумбрії.

Reply


ex_schangin440 March 11 2006, 17:06:56 UTC
Приготовили. Действительно супер. Только у нас вышло в виде рулетика. :)

Reply


Leave a comment

Up