до речі, цей рецептик нагадав мені мій улюблений із скумбрією. Взяти цілу рибину, через спинку розрізати, вийняти хребет і почистити. Скласти знову "рибкою" і перерізати навпіл впоперек, щоб вийшло дві порції. Ну а далі дуже схоже. В оригіналі риба натирається всередині гірчицею, але я це діло не люблю, тому замінюю на спеції і сіль; потім вкладається скибочка сиру, "сендвіч" складається, в борошно і смажити на олії. Можна сколоти шпичкою, або трохи надрізати шкірку рибки в декількох місцях, щоб при смаженні не закручувалися краї.
Comments 15
Reply
І не мордувати себе.
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Ну а далі дуже схоже. В оригіналі риба натирається всередині гірчицею, але я це діло не люблю, тому замінюю на спеції і сіль; потім вкладається скибочка сиру, "сендвіч" складається, в борошно і смажити на олії. Можна сколоти шпичкою, або трохи надрізати шкірку рибки в декількох місцях, щоб при смаженні не закручувалися краї.
Reply
скумбрія в мене користується увагою в копченому вигляді.
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment