Душенина

Jan 20, 2011 17:51

М'ясо телятини, свинини, курки та качки порізати на невеликі шматки.



В пательні розтопити декілька ложок смальцю.
Пересипати м'ясо та обсмажити його до рум'яної шкоринки.


За тим всипати покришену скибками цибулю та пасерувати ще зо 5 хвилин.


Час від часу помішуючи.


Обсмажене м'ясо пересипати в чавунець. Положити зо три бібкових листка та 6-8 горошин чорного перцю.
Влити окропу, щоби покрило. Якщо є м'ясний росіл, то краще використати його.



Має варитися на малому вогні до готовності м'яса.
За тим всипати 3 розчавлених зубчики часнику.

Дві ложки праженого борошна розвести вистиглим окропом та розколотити.


Вилити до м'яса, перемішати, посолити душенину до смаку.


Дати покипіти декілька хвилин та зняти з вогню.


А тепер можна подавати до столу.






Смалець, Борошно, М'ясо та лівер, Другі страви, Овочі

Previous post Next post
Up