Рис з солодким перцем

Aug 29, 2010 09:48

В каструлі розтопити ложку вершкового масла разом з декількома ложками ол. олії.
Всипати покришену невелику цибулину та спасерувати.


Потім всипати перець порізаний кубиками, ложку кришеної зелені петрушки, положити зубчик часнику, лавровий листок, 6-8 чорного, 2 горошини англійського перцю.


Перемішати.
Всипати склянку рису та ретельно перемішати, щоби він увібрав жир.



Влити 2 склянки гарячого курячого росолу.



Посолити, перемішати, довести до кипіння, вогонь збавити до мінімуму.
Готувати під кришкою протягом 18 хвилин, не чіпаючи.



Готову страву подають посипавши стружкою з сиру Парміджано.


Крупи, Олія, Вершкове масло, Другі страви, Овочі, Сир

Previous post Next post
Up