Муліняни в олії

Oct 07, 2008 11:26

Баклажани промити, витерти, відрізати хвостики та порізати поздовж на тоненькі плястерки (0,5 см).




Добре їх посолити та залишити на пів-години.


Потім їх промити, дати стекти воді та розложити на полотнині.
Залишити на одну ніч, щоби висохли.


В підготовлену стерилізовану банку положити декілька зубчиків часнику, пару бібкових (лаврових) листочків, декілька зерен англійського перцю, по чайній ложці сушеного розмарину та коляндри (коріандру), дрібку гострого червоного перцю порізаного шматочками. Замість розмарину можна положити орігано.
Виложити поверх плястерки баклажанів якомога щільніше.


Залити оливковою олією, слідкуючи щоби вийшли всі бульбашки повітря.
Олія має покривати баклажани на пів-сантиметра.
Банку накрити стерилізованою кришкою та поставити до холодильника.
Баклажани будуть готові до вжитку через три тижні.


Mulignana - з наполітанської баклажан

Закуска, Запаси, Овочі

Previous post Next post
Up