Салат "Ніжинський"

Aug 22, 2008 12:13

 Для приготування салату  у огірків відрізати хвостики з обох сторін, замочити у воді, промити та порізати плястерками. 
Огірки можна взяти переспілі.




Цибулю почистити та покраяти кружальцями. Олію необхідно довести до кипіння та остудити. Підготовлені банки прогріти для стерилізації на закритому вогні.


В підготовлений слоїк (0,5л) положити лавровий листок, 4-5 горошин чорного перцю та 1 - 2 англійського , 
наложити щільно шарами огірки та цибулю не докладаючи до верху 2 смТакож можна додати 0,5 ч. ложки зерен гірчиці та шматочок гострого червоного перцю.
..
Всипати чайну ложку цукру,  чайну (з чубком) солі, 
влити "добру" ложку кипяченої олії, ложку оцту (9%), долити перевареної води, щоби покрило.
Стерилізувати в каструлі з окропом на помірному вогні протягом 40-ка хвилин. Після стерилізації банки потрібно загорнути в ковдру для поступового охолодження.





Закуска, Запаси, Овочі

Previous post Next post
Up