В поисках позитива среди хроники паскудства.

Mar 19, 2024 20:01


И еще раз, о предательстве. "Широкий жест доброй воли" под Киевом обсуждался в Москве,Анкаре и Лондоне, судя по намекам О.Царева, 2 недели. За это время можно было сделать:
1. Оповестить поверивших РФ людей, что будет эвакуация, и вывезти их вместе с членами семей
2. Подготовить подполье, оставив "закладки" с оружием и оборудованием,провести подготовку людей.
Угадайте, что сделали эрефяне за это время?
Повезло единицам, кто был в статусе "нардеп" и "крупный бизнесмен". До "нищебродов" у эрефян ни руки,ни желание не дошло.
И это не баг. Херсонское "непростое решение" обсуждалось в Москве 2-3 месяца. И все повторилось.
Обратите внимание, что эрефяне,даже в лице Z-блогеров, т.е. лучших людей города, даже не посчитало этот иудин грех чем-то предосудительным. Лишь бы "сакральный Крым" остался в "гавани". И в это время уже Белгород стремительно обретал статус города, "которому никто ничего не обещал".
Осужден руководитель Дымерской ОТГ Киевской области. Мужчина поверил россиянам, помогал с размещением личного состава. Информировал про "активистов" и объекты ВСУ. Взамен на "гарантии безопасности", как злословят по этому поводу бандеровцы.
И он был брошен, как и все другие.
Можно сказать, повезло. 9 лет тюрьмы, конфискация имущества. А могли живьем в землю закопать.
"А где позитив?"-спросят меня читатели.
По итогам "широкого жеста" Абрамовичу лондонская полиция вернула золотишко и еще извинилась за обыск.
И Верховное Существо, освятившее это все паскудство, заново переизбран "православными иудушками".
Вот это все не позитив?!

Окрім позбавлення волі, рішенням суду також передбачена конфіскація майна і заборона на 15 років обіймати посади в органах державної влади та в органах місцевого самоврядування, а також організаціях, що надають публічні послуги.
Про це повідомила Київська обласна прокуратура.
Суд визнав мешканця Київщини винним у колабораційній діяльності й несанкціонованому поширенні інформації про ЗСУ в умовах воєнного стану.
За даними слідства, чоловік після окупації смт Димер Вишгородського району Київської області добровільно погодився на пропозицію військових рф щодо співпраці.
Отримавши гарантії особистої безпеки від представників окупаційних військ, він допомагав їм орієнтуватися на місцевості.
На початку березня 2022 року окупанти примусово зібрали місцеве населення. Під час виступу перед громадянами засуджений повідомив, що відтепер він новообраний голова Димерської ОТГ.
Він надавав інтерв’ю російському медіа, в якому розповідав про лояльність окупантів та необхідність співпраці з ними.
В адміністративній будівлі селищної ради приймав громадян, роздавав мешканцям населеного пункту газети з пропагандою збройної агресії рф проти України та гуманітарну допомогу, що надходила з території країни-агресора.
(Він) підбирав людей для незаконної співпраці зі збройними силами держави-агресора, залучав їх до виконання робіт у селищній раді та на території громади.
Крім того, засуджений надавав російським військовослужбовцям відомості про учасників АТО, територіальної оборони та депутатів серед місцевих жителів.

#Украина, Киев, репрессии, их нравы

Previous post Next post
Up