Kidnapping 120 днів в підвалі Вознесенського РОВД

Sep 28, 2016 20:56

Понад 120 днів і ночей провів в камері 2 м х 3 метри Микола Сливоцький.
Це місце у підвалі РОВД гордо іменувалось тоді "ІТТ МВС м.Вознесенська". Ані їжі, ані води, ані побачень з адвокатом чи з родичами, ані душу, ані прогулянок, ані навіть туалету.
Замість туалету - 40-ка літрова пластиков діжка, куди по черзі ходили всі арештанти того "ІТТ". А їх було в маленькій камері від 8 до 12 чоловік за той час, коли там сидів тракторист СЛивоцький. І аж 4 (чотири) нари на всіх! Ну шоб жизнь маліной не здавалась.

А вночі Колю постійно будили і не давали спати 2 наркоманів, завданням яких було позбавити Сливоцького сну. Наранок КОля був просто вже зомбі. ЙОго возили на "слідчі дії" і вимагали підписувати "явки" і зізнання, що саме він вбив Віру КРишталь і гр.Грачову восени 2003 року у Вознесенську.

Вообщєм, так міліція і прокуратура Миколаївщини покращувала показники розкриття злочинів.
В ітогє, вбивство потерпілої Віри КРишталь, вчинене Таборовським маніяком Сергієм Кравченко в кукурудзяному полі 17.09.2003 "повісили" на 22-річного хлопця, в якого було алібі. Нині тракторист з ВОзнесенська і далі продовжує відбувати строк за вбивство, якого не вчиняв.

Доказ - лист начальника СІЗО м.Миколаєва про те, що всупереч рішенню суду тримати Сливоцького в СІЗО - його весь період досудового слідства - 3,5 місяці - тримали у підвальному приміщенні 2 на 3 метри завширшки - "ІТТ" (КПЗ) Вознесенська. АБо по простому "на ямі"...

Всупереч ст.10 Закону України "Про попереднє ув"язнення" (де сказано, що більше 10 днів тримати людину в таких умовах заборонено!)

Ніхто з прокурорів, ментів, суддів - досі не покараний за це.
Це все що вам треба знати про міліцію, прокуратуру і суди.

Готуємо скаргу по ст. 3 Євроконвенції. По "Грецьких" справах (ДУГОЗ ПРОТИВ ГРЕЦИИ DOUGOZ v. GREECE & «Пірс проти Греції») таке поводження прирівнюється до тортур і катування (conditions of detention and treatment of detainees; degrading treatment).

degrading and inhuman treatment, ukraine, arbitriary arrest, art.3 echr, arbitriary detention

Previous post Next post
Up