Анонс: о 16-50 четв. 10.02.16 Суд проти чорних нотаріусів, судові дебати

Feb 09, 2016 18:19

Анонс: о 16-50 четв. 10.02.16 Суд проти чорних нотаріусів, судові дебати

"Чорний" нотаріус Перевертун (родич колишньої голови Печерського райсуду) уже 8 (вісім) років безкарно ошукує громадян, по підробних документах відчужує рухоме і нерухоме майно потерпілих.
Прокуратура і міліція кришують шахрая на найвищому рівні, адже МВС "не може знайти-встановити місцезнаходження" ділка, який має статус підозрюваного в понад 10-ти кримінальних провадженнях.
Перевертун продовжує собі і далі працювати, не переховуючись, ошукуючи все нових "тєрпіл".
Чому б і ні? Хто різатиме курку, яка несе золоті яйця?
Головне - вчасно ділитися зі своїми покровителями в правоохоронних органах, чи не так?
Наразі о 17-00 10.02.16 в Апеляційному суді столиці відбуватимуться судові дебати по цивільній справі за позовом Гороховської Серафими проти чорних нотаріусів, та людей, які протиправно заволоділи її майном - квартирою по вул.НижньоЮрківська у місті Києві. тел. для акредитації: 063-36-00-911
***
Див. також сюжет ТВ "ICTV" на цю тему:
"Шахрайські схеми віджиму квартир"
Документи на квартири й машини вони переоформлюють офіційно за спинами реальних власників. Одні й ті ж прізвища фігурують у десятках кримінальних справ! Олександр Перевертун,- нотаріус, які неодноразово за допомогою фальшивих довіреностей грабував власних клієнтів. Ліцензія його на сьогодні - чинна. Мін’юст, нібито, перевіряє. Деяких карає, але не дуже строго.
відео:

Нижнеюрковская, шахрайство, Перевертун, квартирные аферы, Леонтьева, квартирная мафия, нотарус

Previous post Next post
Up