АНОНС: пресс-конф 09/02/16 «Черные нотариусы перепродают чужие квартиры без ведома владельцев»

Feb 08, 2016 14:16

АНОНС: пресс-конференция «Черные нотариусы перепродают чужие квартиры и авто без ведома владельцев» в 13-00 09.02.2016 в ИнтерФакс-Украина

В столиці діє група «чорних» нотаріусів, які ось уже більше 5 років шляхом використання підробних документів системно займаються переписуванням нерухомості і рухомого майна, ошукуючи в такий спосіб власників. Парадокс полягає в тому, що по одному з таких нотаріусів заведено понад дюжину кримінальних проваджень по статті шахрайство, а воз і нині там. Потерпілі - оббивають пороги судів, міліцій-поліцій і прокуратур, намагаючись повернути свою власність, тоді як «чорні» нотаріуси продовжуть займатися тим, чим і раніше: переписувати чужі квартири і автівки на підставі підробних документів. Один з таких нотаріусів по кількості епізодів має бути включений в Книгу Рекордів Гінесу за кількістю ошуканих ним громадян.
Не дивлячись на таку кількість «співпадінь» (з десяток переписаних автівок на підставі підробних довіреностей, і декілька квартир в столиці тощо), він і далі продовжує працювати нотаріусом з ліцензією МінЮсту, перебуваючи на волі. Куди дивиться Генеральна прокуратура, прокуратура Києва і нова чесна поліція? Напевно, вони теж «в тємє» або «в долє»? На суд журналістів буде представлено декілька резонансних історій, де фігурує один відомий «чорний» нотаріус, прізвище якого буде озвучено на прес-конференції разом з документами-доказами його неправомірних дій. Загальні збитки потерпілих від дій одного лише нотаріуса сягають більше мільйона доларів!
Навіщо нам така Прокуратура, і поліція, які не в змозі розслідувати злочини проти власності.
З огляду на реформу системи реєстрації прав на нерухомість, і передачу функцій реєстраторів нотаріусам кількість ошуканих громадян може зрости в геометричній прогресії.
Радимо перевірити - чи в своій квартирі Ви живете.

Потерпілі від «чорного» нотаріуса та їх юристи-адвокати:
1) Потерпіла ГОРОХОВСЬКА С.О., громадянка США (у якої відібрали квартиру №9 по вул.НижньоЮрківській, 3)
2) Адвокат ГОРОХОВСЬКОЇ С.О.: Веремєєнко Олег
3) Адв.Володимир Воробйов, адвокат потерпілих
4) адв. Микола Володимирович Декань, адвокат потерпілих

http://interfax.com.ua/news/press-announcement/323054.html
Тел. Для акредитації: 063-36-00-911.
Адреса: Interfax-Киев, ул.Рейтарская, 8\5а, 3 этаж

Нижнеюрковская 3, нотариус перевертун, Леонтьева, коррупция в судах, коррупция в прокуратуре Киева, хабарництво, ГПУ, Перевертун, хабарництво в судах

Previous post Next post
Up