АНОНС: 10-30 25 вересня 2013 року - Катування і тортури в міліції. Суд по справі Харитонова Антона

Sep 25, 2013 23:52

АНОНС: o 17-00 26 вересня 2013 року в Запоріжжі - слухання скарги адвокатів Харитонова А.В. на бездіяльність прокуратури по розслідуванню катувань і тортур у справі про вибух в Свято-Покровському храмі Запоріжжя

26 вересня 2013 року в Запоріжжі слухатиметься справа стосовно катувань в міліції Запоріжжя і Запорізької області. Потерпілий - невиннозасуджений паламар Антон Харитонов, якого без вини осудили за злочин, якого він не вчиняв. Прокуратура області без будь-яких належних і допустимих доказів інкримінувала запорізьким паламарям організацію вибуху в Свято-Покровському храмі Запоріжжя влітку 2010 року.
Нагадаємо, що у 25-річного молодого хлопця після явки у райвідділ для дачі пояснень в якості свідка відібрали телефони, позбавивши можливості звернутися по допомогу до адвокатів або родичів, почали катувати і застосовувати недозволені методи ведення слідства з єдиною метою - отримати такі потрібні міліції зізнавальні свідчення в організації вибуху в в Свято-Покровському храмі Запоріжжя 28.07.2010 року. Хлопець після трьох діб катувань в кращих традиціях НКВС: без сну, без їжі і будь-якого відпочинку (наприклад, оперативники МВС погрожували Антону тим, що відріжуть полові органи ножицями, наставляли на нього зброю і спускали курок (пістолет був без куль), застосовували інші тортури: погрожували катувати матір і навіть 80-річну бабцю хлопця теж!) не витримав і почав свідчити проти себе та свого брата Сергія.
Антон оговорив свого брата Сергія Дьоміна. Але «явку» довелося переписувати біля 10 разів під диктовку міліції, бо версія ніяк не клеїлася із картиною вчиненого злочину. Кінець-кінцем на підставі цієї «явки» отриманої в результаті застосування недозволених методів ведення слідства непричетних до вибуху хлопців місцевий суд визнав винними в організації вибуху і відправив усіх трьох фігурантів справи на 14 і 15 років позбавлення волі за грати! Слухання в Апеляційному суді Запоріжжя по цій справі палаарів доречі призначені на ранок 01 жовтня 2013 в Запоріжжі.

Контакти захисників Харитонова Антона (для акредитації):
050-947-5564, Олег 0509475564@ukr.net
***
Катування і тортури в міліції. Справа Харитонова Антона. ч.2 Документ: СКАРГА до суду на бездіяльність прокурора м.Запоріжжя:
http://innocentsukr.blogspot.com/2013/09/2.html
http://innocentsukr.blogspot.com/2013/09/blog-post_23.html

Адреса Орджонікідзевського райcуду Запоріжжя:
http://og.zp.court.gov.ua/img/t.gif
69035, м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 51
Суддя Геєць Ю.\cуддя Кравченко Л.Ю.

судова корупція, тортури в міліції, катування в міліції

Previous post Next post
Up