Шукаєш риму на "Европа"?..

Nov 22, 2013 12:15

Originally posted by dzhmil at Шукаєш риму на "Европа"?..



Друзі, годі нидіти по бложиках про те, що з Европою не вийшло. Чи ви думали, що хороший Віктор Федорович вам ту Европу піднесе на блюдечку? І про футбол також. Програли - то програли. Бо погано грали.

Чого ви зараз прагнете, закликаючи «виходити на майдан»? Відставки Януковича і автоматичного підписання акту про вступ до ЕС?

А чи не ви голосували за Проффесора 2009 та 2010 року?

Кажете, не ви?

А хто тоді? Хто всю ющенківську п’ятирічку гавкав на Ющенка? Ви, ті ж самі, що зараз гавкаєте на Тягнибока і Фаріон. Вони вам не подобаються. І Тимошенко вам теж не подобається.

Ну, натурально, на що тоді скаржитися? Святе місце порожньо не буває.

Дам вам пораду.

Перед тим, як закликати до «національної української революції», дізнайтеся принаймні хоч щось про справжній зміст понять «національний», «український», «революція».

Тоді ви дізнаєтеся, що для того, аби говорити про «національне», треба насамперед стати нацією з усіма належними атрибутами, ПЕРЕДУСІМ, мовою. А то «по-московськи так і ріжуть», а в бложику туди ж - «національна»…

Тоді ви дізнаєтеся, що для того, аби говорити про «українське», треба побачити і почути справжню, а не вигадану київськими совписами і сучукрлітами Україну - мільйони людей, яким ота Европа, що і той Янукович до гузна, бо вони знають: що хоч Европа, хоч Янукович, а треба щодня гарувати за копійки, щоб не подохнути без житла, одягу та їжі.

Тоді ви дізнаєтеся, що для того, аби говорити про «революцію», треба згадати, що реальна, а не карнавально-помаранчева революція в нас вже була, коштувала морів крові та сліз, і привела - як зрештою і всі попередні українські руїни - тільки до оновленого московського ярма.




Web Tracker

Україна, ЕС-ТС?, аргумент

Previous post Next post
Up