про «окупаційний уряд»

Jan 23, 2022 00:13

Британська розвідка підслухала російські розмови про окупаційний уряд. Правда, цей «уряд» з непрохідним мурзилкою на чолі та Азірівим на підхваті настільки недолугий, що всім аж дивно.

Сформувати стабільний колаборанський уряд з непопулярних особ неможливо. Не всидять. Посадити їх в крісла можна тільки через повну окупацію країни.

То що: Путін таки планує аж повну окупацію? Навіть не просто який-небудь Іловайськ в квадраті щоб змусити Україну коритись, а федеральний округ?

Путін намагається залякати Європу великою війною, через яку на Захід побіжать мільйони українських біженців. Європа захлиналась від півтора мільйонів біженців з Близького Сходу, ще п'ять мільйонів українців з розбомблених міст їм там точно не треба.

А Путін нагнітає, гонить ешелони війська на всі напрямки, рухає кораблі, і ставить безумні умови. В сподіванні на те, що Європа, в своєму бажанні миру, прийме його всерйоз і змусить Україну піти на поступки.

Головне питання року: то він блефує, чи ні?

Якщо Європа і США відкинуть його вимоги, і показні, і справжні, то чи дійсно він ризикне
- стати невиїздним спонсором тероризму
- позбутися своїх активів за кордоном
- наразити свою країну на економічну кризу
- сплотити Європу в НАТО, бо в разі великої війни всі згадають, навіщо альянс потрібен
- розділити долю Павла І, забитого табакеркою гвардійцями?

Я ставлю на те що ні. Що він таки блефує. Але, щоб блеф був вдалим, він має виглядати всерйоз. Кораблі дійсно пливуть. Ешелони танків дійсно їдуть. Іскандери дійсно підповзають до кордонів.

Тепер от - окупаційний уряд. Саме збирання окупаційного уряду вказує на те, що Путін таки всерйоз збирається нападати.

Або. Або що, знову ж таки, що Путін хоче виглядати, як наче він збирається напасти. Для цього потрібно лише злити відповідну інфу ворожій розвідці.
This entry was originally posted at https://tymofiy.dreamwidth.org/189537.html. Please comment there.

war, ukraine, russia

Previous post Next post
Up