Млинці

Mar 29, 2014 20:43

Інгридієнти:
яйця - 3 шт,
цукор - 1-2 ст. ложки,
сіль - 1 ч. ложка,
молоко - 500 мл,
борошно - 280 г,
олія - 3 ст. ложки,
вершкове масло щоб намащувати готові млинців

Приготування:
Яйця збити з цукром і сіллю. Додати !!!200 мл!!! молока, змішати. Додати борошно і розмішати до однорідності (це набагато легше зробити ніж якщо влити одразу все молоко). Додати решту молока, змішати. Додати олію, змішати.
Дати постояти 15-20 хочаб 5 хв.
Неперевірена порада: якщо додати 0,5-1 склянку окропу, млинці будуть тоненькі (я додавала 2 ст. л. холодної води - вийшло смачно).

Оригінал рецепту тут.

солодощі, кулінарія

Previous post Next post
Up