Kymmenes työpäivä

May 18, 2005 08:52

Hmp. Aamu.

Mutta. Kymmeneltä miulla on hieroja. Yay! Mie pääsen eroon noista kamalista solmuista miun hartioissa ja selässä. *pompahtelee innoissaan*

11:52
Ah, kylläpäs se hieronta teki hyvää. Hommasin jopa uuden ajan. Ei ihan saanut kaikkia solmuja auki, mutta ne ovat niin syvällä ettei niitä yhdellä kerralla saa kukaan. Vaikka toivoiskin.

12:57
Miksi syödä yksin? Silloin voi laskea suojuksensa, olla vain oma itsensä ilman teeskentelyä ja rentoua, ennen kuin täytyy taas vetää naamio ylleen.

Olenko liian paranoidinen ja varautunut? Varmaan. Mutta minkäs teet.

13:27
Varjele, kaiken maailman möllyköitä ja vipuja toimistopöydissä onkin ja ota nyt siit niistä tavallinen ihminen selvää. Ek. Onneks tuo toinen ties ja ymmärs jotakin ni sain laskettua pöydän kuten hieroja määräs.

Ou, miun simmut on pipit taas. Voiskohan mennä samantien nukkumaan ku menee kotiin?

14:00
Nukuttaa... Krooohhh...

14:37
Hahaa! Lähtivätpäs meluamasta tuosta.

Mystisesti ei oikein jaksa enää tähän aikaan kuunnella ku ukkolauma kälättää sermin takana, ja vähintään puolet niistä on puolikuuroja.

Paljonkohan tässä on desibelejä?

Pitäisköhän hommata tänne pussillinen vaahtokarkkeja, ni vois niitä sitten sillon tällön napsia? Tosin miut tuntien se on huono idea. Ihan niin kuin mie en jostain muualta löytäis jotain makeeta...

Puheenollen, pitäis tilata hammaslääkäri tarkastusta varten (vähintään tarkastusta...) ja omalääkäriltä lähete labraan. Omalääkäristä teorissa selviäis puhelinajalla. Paitsi, miun pitää saada se pahuksen resepti uusittua.

Sääteleekö kilpirauhanen kasvua? Minen muista. Ärsyttävää.

Piti vaihtaa The Rasmus Ajattaraan, jotta pysyis hereillä, kun olin ensin kyllästynyt tohon Evannescenceen (jota mie en ees ikinä muista kuinka se kirjotetaan, kuten näkyy eilisestä jostakin merkinnästä...), asiaa ei luonnollisesti auttanut tuo lastentarha (aka. kahvitila) meuhka.

Sanohan, kuinka moni raahaa kahvitauoksi vessaan lukemaan, jotta saisi edes hetken rauhan? En tiiä kuin itteni... *virn* No, siellä sentään oli hiljasta, joten sain "ladattua akkuja loppupäivää varten".

Tänään alkaa se japanilainen anime sarja canalilta. Yay! *hymyää kuin naantalin aurinko*

Note to self: Älä kuuntele Ajattaraa mikäli masentunut, todennäköisyys syvempään depressioon vajoamisesta on yli 50%.
Toisaalta kun ottaa huomioon, että Ajattara lukeutuu ns. Zamanirr musiikiksi, niin se ei kai erityisen yllättävää...

16:54
Jes. Ja kotiin! Kas vain, päästivät isän aikasemmin sieltä autoasennusjutusta.

kahvila, toukokuu, jorina, random, työpäivä, lopu

Previous post Next post
Up