Yhdeksäs työpäivä

May 17, 2005 08:27

Ja taas täällä.

Tää tukiside on päättänyt tappaa miun käden tavalla tai toisella. Miusta alkaa tuntu että teen oman kyynärpään lämmittimen. Voiskohan siihen lisätä olkapään myös? kuinkakohan vaikee se ois väsätä sellaiseksi että sitä voisi vaatteiden päällä pitää? Täytyy kehitellä ja katsoa.

Miun selkä ja hartia parat. Ja siitä seuraa et hetken päästä tai viimeistään iltaan mennessä miun pää parka.

Vau. Myö tultiin kaheksaks!

10:06
Viilee ilma tänään.

Oi joo, täytyy Narolle lähettää tänään se paketti.

Oh, ja nyt aurinko rupes pilkistämään pilvien takaa. Hii!

14:17
Ja tuuli ihan tajuttomasti kun tossa ruokiksella kävin heivaamassa postiin sen Moriman paketin. Meinasin kaatua ku tuuli niin.

Ek, miun hammas parka! Vähän karkin kulmaan purasin ja vihloo niin että!

On ihminen sitten kumma eläin, jos sillä ei ole jotain mistä vallittaa, siltä loppuu puheen aiheet. Ainakin päätellen kahvikeskusteluista...

Joo, vois laittaa laput takas korville.

Herra kiesus, nuo metelöivät. Ketä kiinnostaa jos kissa teki sitä tai tätä tai joku opetti kissan syömään haarukalla, siis haarukalla ei lusikalla... Krooh. Tuommosen takia mie joudun huudattamaan musaa korviini. Pah.

OK. Se ohjelma on täys susi. Kyllä. Ilman kysymystäkään.

Niin, ruokisella kävin sitten myös hankkimassa kolmea erilaista nauhaa, kun tuo paidan alahelma tekee miut hulluks ja täytyy kehittää siihen jotain ettei se koko ajan rullais ylös. Kolmas oli valkosta pitsiä. Jos vaikka sais tehtyä kesäks tai kesällä niitä paitoja, johon miulla on kankaita, tai mikä ettei jotain muutakin... ;)

Luulen, että suunnittelen sen käsijutun kanssa. Tää systeemi on a) tosi vaikee saada paikalleen, b) estää verenkierron miun kädessä kohta ja c) muuten vain rasittava.

Mutta, takaisin hommiin.

15:27
Ek mie tuun hulluks. Tää on viides päivä putkeen ku miun on alkava päänsärky, mukaan luettuna ne päivät jolloin jouduin pillerin kanssa sänkyyn. Pakko tehä jotain. Omat konstit ei enää auta. Pih.

Jos mie säännöstelen noita töitä, ni ne riittää koko viikoks... *virnuilee kuin virnikissa*

16:17
Ja kotiin! Muista soitta systerille sitä lintsiä koskien ja kato ne aikataulut. Ja se lupas lähettää duunipaikka tietoja. Jos vaikka hakis sinne. Hui, puhelimia! *repee*

toukokuu, jorina, opitaan uutta, työpäivä, lopu

Previous post Next post
Up