Мультики і серіали

Jan 26, 2013 19:41

Не знаю як в кого, а в мене зима - то період акумуляції енергії. Я менше подорожую, менше бачусь з людьми, натомість багато читаю  і дивлюсь багато фільмів, а ще більше мультиків. Хто зі мною в команді, то от невеличка підбірка :)



3. Грэвити Фоллз. Чудовий мультсеріал з дрібкою чорного гумору, цікавим сюжетом і небанальними персонажами (правда я не скажу, що намальовані вони геніально). "Знаете что детишки? Летневин ведь не о сладостях или о запугивании кого-то, это день когда вся семья собирается вместе и празднует то, что действительно важно... чистое зло!!! А-ха-хаха-а!!!"  Ви не повірите, але це випустив Дісней :)
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4147181


2.Girls
Що я вам скажу? Версія, що це антигламурний варіант "Секс у у великому місті" мені не імпонує. Бо це взагалі ні на нього ні на що інше не схоже. По-перше серіал справді про дівчат - тобто їм усім приблизно 20-25. По-друге,
це серіал населений прекрасними фріками - зрештою Лена Данхем - головна акторка, а  одночасно й  сценарист і режисер серіалу - впевнено лідирує у цьому рейтингу. Серіал чіпляє тим, що усе настільки по-справжньому і так чесно. Такої чесності я не бачила майже ніде у кінематографі. А для жінки це просто... подвиг. І тут не лише про стосунки і про секс, да (хоч і про це багато).
"Нет ничего эксентричнее, чем не прийти на собственный аборт."
"Ты несправедлива. Ты не можеш заставить меня быть леди."
"Всё равно, Чарли, ты должен заниматся своими делами, выводить меня из себя и не иметь себе мозг - так  мужики и делают! "
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4029022


1. Перше місце отримує "Аббатство Даунтон". Якщо вам пощастило і ви ще не бачили цього серіалу, то вам його вистачить аж до весни - бо його вже відзняли три сезони і кожна серія по годині. Трохи цитат:
"Что Вам принести?- Другую жизнь."
"Надолго она еще здесь?- Кто знает?- Не нужно принимать гостей, если не известна дата их отъезда."
"Ты же знаешь меня. Я всегда говорю то, что думаю.- Зачем? Так же никто не делает."
Ну але так воно усе в написаному вигляді не грає і не звучить - треба бачити акторів. А вони прекрасні. І хоча сюжет періодично скочується в мелодраму, можна усе йому пробачити, поки є прекрасна і неповторна Вайолет (Меггі Сміт), яка продукує усі ці прекрасні тонкі англійські жарти і так піджимає губи... :) Дивитись тільки з субтитрами!!!


прекрасне, враження, фільми, поточне

Previous post Next post
Up