Хумус

Jan 10, 2013 19:20

Збираюсь на оксюморонне псевдосвято в неділю приготувати цю гебрейсько-арабську страву ( Read more... )

опитування, кулінарне, поточне

Leave a comment

Comments 5

do4ka_oseni January 10 2013, 20:04:29 UTC
я вчора якраз готувала нут - похожий по смаку на фасольку, а по виду на лісовий горішок. а сьогодні готуватиму не менш загадковий маш.. :)

Reply

true_bilka January 10 2013, 20:21:50 UTC
про останнє взагалі перший раз чую, поділишся враженнями :)

Reply


rainy_lily January 10 2013, 20:17:29 UTC
здається я їла, у цій єврейській кнайпі у нас. якшо то був він (бо це було років 3-4 тому, не менше), то на смак так собі. мені "єврейський салатик" з плавленим сирком більше подо) але не знаю, чи у тій кнайпі його правильно готували і чи він такий був, як мав бути. і ше тобі скажу тако: шо краще самій спробуватиі потім казати, яке воно. я от колись смажила банани і тепер знаю, шо це рідкісна гадість))

Reply

true_bilka January 10 2013, 20:22:41 UTC
гм, ясно. а я ше чула про смажені мандарини, буду збочуватись пробувати :)

Reply

rainy_lily January 10 2013, 20:23:36 UTC
омг, я не чула. а смажені банани - це вина Маркеса, вони там усі в Південній Америці ці смажені банани їдять. принаймні у його книжках)

Reply


Leave a comment

Up