#stayhome

Apr 15, 2020 11:17


Néhány népnevelő fészbuk bejegyzés után, most itt is írok pár sort a címben szereplő kihíváshoz. Közben a felkínált új szerkesztőt is kipróbálom - bár ez egyenlőre nem dobogtatja meg a szívemet, mert jobban szeretem magam szerkeszteni a bejegyzéseket.

Szóval. Elég sok minden történt velem a legutóbbi itteni tevékenységem óta. Az egyik, ami miatt ( Read more... )

#stayhome

Leave a comment

Comments 5

majmunka May 14 2020, 20:33:55 UTC
Szia Tothem,
örülök, hogy hallok rólad, még ha nem is túl jók a hírek. Mi történt veled, hogy vagy?
Én is hasonlóan állok a karanténhoz, sosem elég a nap, annyi mindent csinálnék, de amúgy sem vagyok unatkozós típus. Persze szerencsém is van, nem egy városi panelban vagyok, hanem vidéki kertes házban, de nem csak ezen múlik.
Az aggodalmaink is hasonlóak, bár nem én vagyok közvetlenül érintett. Az unokaöcsém immunszupresszált, anyukám meg rákos, kezelés alatt (illetve most saját elhatározásból felfüggesztve), elsősorban őmiattuk para. Ha hivatalosan lazítani fognak is a korlátozáson, egyelőre nekünk felelőtlenség lenne, úgyhogy még egy ideig ez így marad. Vigyázz magadra <3

Reply

tothem May 15 2020, 18:35:03 UTC
Szia ( ... )

Reply

majmunka June 4 2020, 20:46:20 UTC
Szia,
te jó ég, nem is hallottam még erről a betegségről, ki kellett gugliznom.
Nem hangzik túl jól :( A Medrol ismerős, az unokaöcsém is azt szed sajnos. (Crohn-beteg)
Anyukámmal még várunk 1-2 hetet, aztán ha nem lesz változás, akkor jelentkezünk a kórházban a kezelés folytatására.
Addig is marad az itthoni ügyködés, és bár melóm nincs a járvány kitörése óta, mégis elszaladnak a napok.
Elkezdtem egy tanfolyamot, majdnem minden nap főzni is kell, ha van egy kis időm, kijárok sétálni a határba - ha nincs, vagy szar az idő, akkor csak a kertbe. Teljesen jól elvagyunk.
Nem semmi a fiad, gratula. Én már megint jó rég voltam Japánban, 2012-13-ban 15 hónapot egy ösztöndíjjal. Annak már 7 éve lassan. Előtte 13 év szünet volt :D

Reply

tothem June 10 2020, 08:10:59 UTC
Halika!
Hát igen, elég ritka nyavalya, azért is nem ismerték fel előbb.
Az én anyám tegnap ment be a Péterfybe az ötödik kezelésre. Péntekig lesz bent. Én holnap megyek a professzorasszonyhoz, tegnap voltam vérvételen. Jó lenne, ha megint kicsit visszavenne a Medrolból, de lehet, hogy ilyen hamar nem fog. Na, mindegy. Álmodni lehet!
Fiamnak szombaton lesz a bizonyítványosztás - érettségi és középiskolai. A nyelvvizsga eredményéről még semmi hír. Azt ígérték, hogy egy hét múlva küldik, de ez szombaton lejárt. Megyek, mert rengeteg a dolgom!
Puszka!

Reply


Leave a comment

Up