Ту Стань

Sep 05, 2009 20:14

Цих вихідних в Тустані (с. Урич, Сколівського р-ну, Львівської обл.) проходить 4й (якшо я не помиляюсь), фестиваль української середньовічної культури (http://tustan.com.ua/festyval/main/index.html). На нього я поїхати не зміг, по сімейних обставинах, хоча і не дуже хотілося, враховуючи досить унилу музичну програму цьогорічного фесту. Але зате я був на перших двох фестах у `06 i `07 році. Дуже мені сподобались обидва. Було дійсно на, що глянути. Не скажу, що я ярий фанат лицарських боїв,  і всяке таке, але глянути на це завжди цікаво, бо валяться там, мушу я вам сказати, жостко....масові бої (бургути) це взагалі окрема пісня....З одного боку може здатися це все награним  і театральним, але запевняю я вас, там все серйозно (ну ясне діло, що мечі/сокири/алебарди і т.д.) не гострі, але все ж контакт повний....Ніколи не забуду, як на такому фесті в Луцьку в `05, чуваку так дали в голову, що той сходу втратив свідомість, і знявши з нього шолом, пів голови в нього було залито кровю.

Тому хто цікавиться історичною реконструкцією, лицарськими боями, або просто хоче подивитись на захоплююче дійство рекомендую фестиваль "Ту Стань" таки колись відвідати.

Так от з такої нагоди  викладаю пару архівних фото 2007 року. То були доречі одні з перших кадрів, шойно привезеної з США дзеркалки, тому мій фото скілл тоді (порівнянно з теперішнім, хоча і теперішній мій скілл бажає бути кращим, особливо, якщо йдеться про якісь складні технічні зйомки) був....скажімо так: не дуже високий :)).





2007, color, фестивальне, портрет

Previous post Next post
Up