Чому чоловікам ніколи не зрозуміти жінок?

Nov 18, 2011 20:58


Чому жінки, як правило, говорять більше чоловіків? Чому так часто чоловіки і жінки не в силах зрозуміти один одного? Вся справа в різниці будови мозку представників різних статей.Відомо 28 структурних відмінностей мозку чоловіка і жінки, і це призводить не тільки до взаємного нерозуміння, але й до того, що жінки і чоловіки абсолютно по-різному сприймають те, що відбувається в житті.

Існує суттєва різниця в тому, як спілкуються жінки і чоловіки.Жінки використовують 8000-10000 різних жестів, 6000-8000 слів і звуків 2000-3000 при повсякденному спілкуванні. Представники сильної статі використовують лише 2000-4000 слів, 1000-2000 звуків і 2000-3000 жестів.

Причини, за якими розмовляють чоловіки і жінки, теж різні.Жінки спілкуються, щоб позбутися від стресу і побудувати відносини з іншими жінками. Вони насправді слухають, що їм говорять співрозмовники, а також здатні говорити і слухати одночасно, адже мозолисте тіло мозку у жінки (частина мозку, що з'єднує півкулі) більше, ніж у чоловіка.Це дозволяє жінці займатися кількома справами одночасно. Хоча у чоловіків краще просторове мислення, приблизно 10% жінок мають такі ж здібності (у багатьох випадках ці жінки гомосексуальні).

Ігри - це найважливіший стимул для розвитку мозку дитини.Дуже важливо продовжувати грати якомога довше. Як тільки людина перестає грати, він починає старіти. У дітей, які мало грають, мозок менше. Також, щоб зберегти хорошу пам'ять, людині необхідний сон.І, хоча в мозку не так вже й багато місця для зберігання інформації - близько 1,25 гігабайт, мозок можна і потрібно тренувати, щоб він якомога довше був у хорошій формі.

Отношения

Previous post Next post
Up