Американець купив забиту кокаїном машину

Nov 18, 2011 20:50



Цей незвичайний багаж, що приніс доктору Престону багато неприємностей, виявили тільки через 15 місяців, коли господар повіз свій Town & Country на СТО, щоб полагодити гальма.

Механік заодно запропонував з'ясувати, чому заїдають склопідйомники (цей прикрий факт Престон помітив відразу ж після покупки, але тоді вирішив не «замарачіваться»).

Яке ж було здивування слюсарів і самого автовласника, коли за дверима знайшли 14 пачок з білим порошком, акуратно загорнуті в целофан. На місце відразу ж викликали поліцію та експертів, які ретельно оглянули автомобіль і витягли ще п'ять упаковок, захованих над задніми колесами.

Точна вага «здобичі» не повідомляється, зате відома «ринкова» вартість партії - близько 500 тисяч доларів.

Поліцейські повірили, що Престон, який у вільний час займався благодійністю (розвозив на цьому мінівені їжу для бездомних), не причетний до наркобаронам, які з невідомої причини «загубили» товар.

Вилучивши наркотики, правоохоронці порадили господареві Крайслера повернутися на сервіс і повністю перевірити машину на наявність "жучків" (хоча з подібними пристроями автомобіль навряд чи б проїздив більше року, накатав 6000 миль), а потім якомога швидше продати.

Цей Town & Country раніше регулярно здавався в оренду, і з'ясувати, кому належить такий цінний вантаж, виявилося практично неможливо.

Переляканий Престон звернувся до дилера, щоб поміняти «кокаїновий» Chrysler на такий же, але вже «чистий».

Менеджери вирахували, що за 15 місяців вартість машини знизилася на $ 4000, проте, дізнавшись про «кримінальне минуле» цієї моделі, без зайвих питань погодилися на оригінальну суму, щоб зберегти імідж.

Авто

Previous post Next post
Up