Монітор з будь діагоналлю

Sep 26, 2011 03:28


Представляємо вам чергову ідею дотепних японців - монітор із змінною діагоналлю.

Мак Фунаміцу (Mac Funamizu) пропонує світові нову ідею - монітор із змінною діагоналлю.
 Здавалося б, більшість людей здивується, навіщо взагалі потрібен такий екран.Якщо є можливість встановити його на максимальні розміри, ви просто встановите і не станете його зменшувати.Але досвідчені «компьютеромани» розуміють, що для роботи може більш зручним бути цілком звичайний монітор трохи більше 20 дюймів в діагоналі, а для перегляду кіно або ігор дійсно краще перейти до максимальних можливостей.Крім того, різні фільми можуть мати різні співвідношення картинки, і простий рух руки дозволить вам дивитися широкоформатні кінострічки або звичайні відеопрограми без дратівливих чорних смуг на екрані.

При цьому «зайва» частина гнучкого ЖК-екрану просто згортається трубочкою в бічній стійці. Комп'ютер з легкістю розбереться, який саме поточний розмір у монітора - якщо, звичайно, залишити можливості міняти його діагональ тільки в рамках визначених заздалегідь заданих варіантів.

У цього монітора є і «родзинка» - невеликий вбудований в монітор відеопроектор, який дозволяє комп'ютеру демонструвати невеликі повідомлення, іконки або інші повідомлення не на самому моніторі, а де-небудь поблизу - скажімо, на столі.Дійсно, якщо ви захоплені грою або переглядом фільму, спливаючі повідомлення і віконця порядком виводять з себе, проектор же зробить це ненав'язливо, і разом з тим не дасть пропустити нічого важливого.

Такі монітори міцно увійдуть до нашого життя років так через 10.Зараз же можна зрідка знайти де-небудь на наукових виставках лише моделі з гнучким і тонким дисплеєм. Чи варто чекати новинки чи це черговий концепт, покаже час.

Мониторы, Новинки

Previous post Next post
Up