Samsung Series 7: якісний закос під MacBook Pro

Sep 01, 2011 01:39




Здавалося б, цього краще не робити, але компанія Samsung Electronics не побоялася офіційно представити клони макбуки тонкі ноутбуки Samsung Series 7: один 14-дюймовий і три 15,6-дюймових варіанти, які примудрилися помістити в 13 - і 14-дюймові шасі відповідно.Причому, модель на 15,6 дюйм може похвалитися повноцінною клавіатурою з цифровим блоком.

Новинки вийшли досить потужними (дивіться в таблиці знизу) і поміщені в компактний алюмінієвий корпус товщиною всього 23,9 мм. 14-дюймова модель важить 1,95 кг, а 15,6-дюймова - 2,3 кг.Дисплеї на всіх моделях світлодіодні (LED) з матовим покриттям, роздільною здатністю 1600 x 900 пікселів і яскравістю 300 ніт. Датчик освітленості допомагає автоматично регулювати рівень яскравості екрану і підсвічування клавіатури (або вимикати її) залежно від освітленості приміщення.Цікавою особливістю є технологія ExpressCache, завдяки якій найбільш часто використовувані дані зберігаються на швидкому SSD-накопичувачі ємністю 8 ГБ (мало не геніальне рішення).

З інших особливостей варто згадати гігабітний Ethernet, порти USB 3.0 (два), USB 2.0 (один) і HDMI, а також малесенький відеороз'єм для реалізації VGA через комплектний перехідник.Лептопи комплектуються літій-полімерними батареями, які дозволяють лептопу функціонувати в автономному режимі до 9 годин і зберігають (завдяки застосуванню технології Battery Life Plus) до 80% початкової ємності після 1500 циклів зарядки (в 5 разів довше,ніж акумулятори більшості представлених на ринку ноутбуків).Втім, жорсткі диски на 750 ГБ також досить швидкі - 7200 об / м.

Завдяки FastStart комп'ютер виходить зі сплячого режиму всього за 2 секунди (33-відсоткове покращення в порівнянні з попередніми моделями), а QuickBoot дозволяє запустити систему з «холодного» стану за 19 секунд.В якості операційної системи використовується Windows 7 Home Premium або Professional.

У продаж нові ноутбуки надійдуть на початку жовтня.

Хто б що не говорив про копіювання чужих ідей, нам, кінцевим споживачам, немає діла до суперечок компаній, оскільки ми тільки виграємо від запозичення чужих ідей виробниками.За великим рахунком, якби не Apple з її ідеями і дизайном, ми всі до цих пір ходили б з кірпічеобразной технікою і набирали текстові команди в DOS.



ПК и ноутбуки

Previous post Next post
Up