Samsung представляє Windows-планшет з пером для рукописного введення

Sep 01, 2011 01:20




Ні, не перевелися ще планшети «віконні». Цей невеликий, але все ще дихаючий на ладан ринок, намагаються пожвавити гіганти. А саме - Samsung зі своїм новим 11-дюймовим планшетом Series 7, в комплект якого входить стилус виробництва Wacom.

І стилус тут не дарма.Ви, звичайно, можете використовувати пальці для повсякденних «планшетних» завдань. Але от для нотаток-замальовок комплектний перо дуже знадобиться. Особливо з урахуванням наявності спеціального ПО, що розпізнає рукописний текст. Планшет нагородили екраном яскравістю 400 кд / м ² і дозволом 1366х768 пікселів.

Товщина пристрою складе приблизно 12 міліметрів, вага - близько 900 грамів. Чимало, однак.Зате всередині можна знайти повноцінну начинку сучасного ноутбука, близького до побратимів Samsung Series 7: процесор Core i5, 4 ГБ оперативної пам'яті, 64 (і більше) ГБ SSD і акумулятор, що дозволяє працювати без підзарядки близько 7 годин.Також на боках Series 7 є роз'єм для SIM-карти, мікро-HDMI, мікро-SD і один повнорозмірний USB-порт.

Планшет працює під управлінням Windows 7 що не може не насторожувати, що здатне якщо не залучити, то зацікавити.Адже зі спеціальною док-станцією і Bluetooth-клавіатурою пристрій перетворюється на досить продуктивний ноутбук. Правда, дуже дорогий ноутбук: у старшій комплектації (128 ГБ SSD і док-станція) за Series 7 доведеться викласти 1399 доларів.Якщо ж вам потрібен тільки планшет і 64 ГБ SSD, пристрій можна буде отримати у власне користування за 1099 доларів.

Дивимося на відео побіжний огляд планшета, проведений нашими колегами з ресурсу LAPTOP Magazine.Огляд англійською мовою, але в ньому, зокрема, видно, як працює рукописне введення і розпізнавання.



Планшеты

Previous post Next post
Up