Force GT: SSD з SATA 6 Гбіт / с і синхронної пам'яттю до 240 Гб

Aug 31, 2011 04:23

Компанія Corsair анонсувала випуск нових накопичувачів SSD ємністю 180 і 240 Гбайт із серії Corsair Force GT. Новинки доповнять в серії випущені раніше накопичувачі на 60 і 120 Гбайт.

Corsair Force GT 240 Гбайт



Corsair Force GT створені для вимогливих ентузіастів, яким необхідна велика продуктивність системи зберігання даних. Вони використовують контролер SandForce SF-2280 з підтримкою SATA 6 Гбіт / с, інтерфейсу, також відомого під назвою SATA 3. Новинки назад сумісні з SATA 2.

Побудовано нові SSD на базі синхронних модулів пам'яті ONFI. Продуктивність нових дисків досягає 85000 IOPS при випадковій записи, а швидкість читання пристрою складає до 555 Мбайт / с, в той час як швидкість запису - до 525 Мбайт / с.Використання синхронної пам'яті робить накопичувачі Corsair Force GT найбільш підходящими для читання і запису нестискуваних даних як, наприклад,відео та музичний контент.

Вартість в США для даних накопичувачів складає $ 379 за Corsair Force GT 180 Гбайт,а старша модель на 240 Гбайт коштує $ 489.Детальніше про цю лінійці можна дізнатися на сайті виробника.

Раніше редакція THG.ru зауважила, що технології накопичувачів SSD розвиваються дуже динамічно. Швидкість SSD значно зросла за останні роки і впритул наблизилася до обмеження інтерфейсу SATA, становить 6 гігабіт на секунду.Компанія OCZ, щоб обійти це обмеження, знову представила рішення з інтерфейсом PCIe, що забезпечує запас по швидкості інтерфейсу.Заявлена ​​продуктивність OCZ RevoDrive 3 X2 перевищує, при послідовному читанні даних, 1 Гбайт / сек (це більше 8 гігабіт, що поки принципово недоступне для накопичувачів з інтерфейсом SATA). Про реальні показники цієї моделі можна дізнатися у свіжому огляді на сторінках THG.ru: «Огляд SSD OCZ RevoDrive 3 X2: понад 1 Гбайт / c і PCIe».

Новинки

Previous post Next post
Up