Італія. Венеція. Паром та три катера.

Dec 26, 2019 17:33

Будучи в Венеції, яка знаходиться практично на березі моря, посеред Венеціанської лагуни, просто не можливо було не побачити якісь кораблі. Зрозуміло, що я не міг їх не сфотографувати. Хоча чогось цікавого трапилося всього 4 на 3-х фотографіях я знову ж, не міг не виділити під це окремий пост :)

Отже, першим буде паром Marco Polo, збудований в 1983 році, який належить Azienda Consorzio Trasporti Veneziano - оператору громадського транспорту у Венеції


тобто насправді це не паром, а, ну скажімо, гігантський автобус :)

Катера під cut-ом.

Інші плаваючі засоби відносяться вже скоріше до катерів. Зокрема катер берегової охорони типу CP 825. Тип свою назву отримав, наскільки я розумію, по першому бортовому побудованому по цьому проекту. Нам же трапився СP 833.


збудований в 1999 році. Має водотоннажність 12 т., максимальну швидкість 30 вузлів.

І ще два катери на одній фотографії, відносяться вони до такої специфічної структури, як фінансова гвардія Італії, яка є воєнізованою структурою у складі міністерства економіки і фінансів.



Ліворуч - це більш старіший G.92 Alberti, побудований в 1995 році, водотоннажністю 94 т. Та озброєний 30 мм. гарматою, а праворуч G.218 Maresciallo Piccinni Leopardi введений в стрій в 2013 році, трохи менший - 56 т., трохи легше озброєний - має лишень з великокаліберного 12,7 мм кулемет.

На цьому з Венецією закінчу, а з Італії, мабуть, буде ще лише один пост...

Далі буде...

море, минуле, Венеція, враження, Італія

Previous post Next post
Up