Ложечки нашлись, но осадок остался ))

Nov 05, 2016 16:21



Я даже не знаю какими словами прокомментировать новость. Лаврову с его "ДБ" уже икается. А другого приличного и не подберёшь.
В общем проФФесионалы действуют.

Если коротко в переводе - вчера нашли склад боеприпасов, большой. Отчитались, порадовались, просверлили дырочки под ордена.
Сегодня - это склад интернет магазина с разрешёнными муляжами и деактивированными образцами.
Как-то так.



Столичні правоохоронці виявили підземну схованку з великим арсеналом зброї, боєприпасів та БТРом у передмісті Києва.
Про це повідомляє Прокуратура Києва у facebook.

Відзначається, що схованка була облаштована у підземному бункері на території дачного поселення у Бориспільському районі.
"Під час обшуку правоохоронці виявили 60 предметів зовні схожих на ракети до установок "Град", 2 предмети схожі на знаряддя до БМП (бойової машини піхоти), 4 предмети схожі на боєприпаси до ПЗРК (переносного зенітно-ракетного комплексу),
близько 200 одиниць зброї схожих на протитанкові міни, СПГ (станковий протитанковий гранатомет), РПГ (ручний протитанковий гранатомет) та бронебійні снаряди. Також у приміщенні виявлено бронетранспортер", - йдеться і повідомленні.
В рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), встановлюється канал надходження виявленого арсеналу.




Схованка зброї, яку 4 листопада викрили під Києвом правоохоронці, насправді є складом макетів легального столичного інтернет-магазину "Парабеллум", де пройшла вже не одна перевірка.
Про це "Українській правді. Київ" повідомив власник магазину Геннадій Конєв, який наразі перебуває на місці події.
Він викликав поліцію, щоб зафіксувати факт крадіжки.
"Це якийсь безпредєл. Ми викликали поліцію, щоб вони зафіксували порушення, тому що в нас покрали товари побутового вжитку. Забрали будівельний інструмент, зарядні пристрої, навіть ложки і миски украли. Ми були на місці, з адвокатом вчора 5 годин стояли під дверима, але мене так і не впустив прокурор", - розповів Конєв.
"Увірвалися, порозбивали відеокамери. Навіщо їх було розбивати? Ми би все самі показали. Завантажили все, що змогли і вивезли. У нас свідок є - охоронець, якого тримали під автоматом. Усе забрали. Протокол вилученого нам не дали, хоч ми просили у прокурора. БТР мій знов перевіряють, якому багато років, на який є всі документи", - сказав Конєв.
Як розповіла працівник магазину Олена, уся вилучена "зброя" є просто макетами і не несе жодної небезпеки.
"Усі товари у нас вже були перевірені-переперевірені, вони знають, що все деактивовано і за законом після порізки це вже не називається зброєю - це є товари народного вжитку, макети масогабаритні. На усі ці макети є документи, надані Науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС, також є документи про результати попередніх обшуків", - сказала Олена.
Вона додала, що весь товар, який показали на фото правоохоронці, офіційно продається в магазині "Історична зброя" у Києві і через сайт магазину.
"На сайті на кожному фото товару видно напис "навчальна" або ММГ, на кожен товар є документ про деактивацію, виданий НДЕКЦ", - наголосила Олена.

http://kiev.pravda.com.ua/news/581d93463a34a/


идиоты, украина

Previous post Next post
Up