Three meat ground schnitzel with mushrooms - Рубленый шницель с грибами

Jul 20, 2009 13:06





200 гр свинина
200 гр баранина
200 гр курица
1/2 большой луковицы
2 больших шампиньона
3-4 дольки чеснока 
1 яйцо
1 чашка сухарей
соль, перец

1/2 большой луковицы
2 больших шампиньона (можно больше)
1/2 чашки белого вина
2 чашки молока
1/3 чашки муки
петрушка, соль, перец

Мясо пропустить через мясорубку с 1/2 лука, чесноком и грибами.
Добавить яйцо, сухари, перец и соль. Сформировать котлетки, подпылить их крахмалом.
Обжаривать на раскаленой сковороде с растительным и сливочным маслом с двух сторон до румяного цвета, выложить на блюдо. В сковороду положить порезаный лук, обжарить, добавить порезаные грибы, посолить, обжаривать, помешивая 5 минут, добавить 1/2 чашки белого вина, тушить на среднем огне до выпаривания. Добавить 2 ст.ложки муки, хорошо перемешать, добавить 2 чашки молока, соль, перец, зелень, довести до кипения, положить в соус котлеты, уменьшить огонь, накрыть крышкой и томить до готовности, минут 40.
На гарнир Каша из четырех круп.

200 gram  pork
200 gram lamb
200 gram chicken
1/2 large onion
3-4 gloves of the garlic
2 large mushrooms
1 egg
1 cup of bread crumbs
salt, pepper

1/2 large onion
2 large mushrooms (or more if you like)
1/2 cup white wine
2 cups milk
1/3 cup flour
parsley, salt, pepper

Grind all meat with 1/2 onion, garlic and 2 mushrooms. Mix ground meat with an egg, bread crumbs, salt and pepper. Make medium sized meatball like balls with meat mixture. Pat out each ball in between the palms of your hands until you have oval shaped patties. Pour out cornstarch into large plate. Place each patty into cornstarch, covering both sides. Place 2+2 tablespoons of Canola Oil and butter into deep frying pan On medium high heat, place patties into frying pan and cook until each side is golden brown. Remove patties and place into the dish. Place oil and butter into the frying pan, add sliced 1/2 onion, 2 sliced mushrooms. Sauté mushrooms and onion in butter and oil for 5 minutes, stirring occasionally. Add 1/2 cups of white wine, salt and pepper and simmer for a few minutes. Combine flour and milk and whisk until smooth. Stir into the mushrooms until well blended. Add parsley and salt and pepper to taste. Place the meat patties back into the frying pan with sause. Cover and cook over low heat until ready, about 30-40 minutes. Serve over Four grain kasha

english, meat

Previous post Next post
Up