Дивна річ.

Nov 14, 2011 21:59


Реально дивно.
Коли влітку (сезон, у який, в принципі, мало чого супер пупер цікавого відбувається, за виключенням одного або пари вояжів) знаходиш що писати щодня. Якось і не ліньки, і пишеш все що можна, і воно навіть цікаво виходить.

Настає осінь/зима і все.
От реально. Наче все знецінюється. Все, що с тобою відбувається. Ну йдуть у нас модулі постійно. Зараз вчу зоологію сиджу, мізки киплять від надміру інформації. По вихідних кожен раз якась фігня коїться, через що у душі звіринець якийсь. У понеділок відходиш від вихідних. Вдається, бо розумієш що так не можна,тиждень тяжкий, душевний дестрой зробить все тільки гірше. Ще три дні піздєца, єдине, що тішить - фізра. Навіть французька вже не заспокоює, як раніше. Навпаки, навіть трошки бісить. Тільки п’ятниця не складна. І приходиш щасливий додому на кінець тижня, вечір п’ятниці, Боже, що може бути святішим за вечір п’ятниці. На вихідних, якщо щось йде не так, селф-дестройинг набирає обертів, якщо ж все нормально - плачешся від щастя. Така фігня, що все одно плачеш. Від щастя, від горя - плачеш і хай тобі грець. І що ти зробиш. Нічого. Неділя вже не така чарівна, як субота, бо все вбиває думка про понеділок. Поплакали наостанок - і знову по новому...Паєхалі, карусєлі долго нє работают.

"Ну нахуй так жить" каже Лєрка. А вона завжди каже правильно. За що велика їй шана і подяка, і дай Бог поступимо ми з нею на флт. Хочу до кінця університету з нею провчитися. (І так, я зрозуміла що вдячна Подобайлу на все життя. За те, що він сунув мене у 9 групу, а не у 8).

Почитую на лекціях Муракамі. Відволікаюсь трохи. Легше стає. Але тепер є ще й інше фігня. Чомусь коли дивлюсь зараз кіно, або читаю книгу, або слухаю музику - усюди бачу своє життя. Наче про мене все пишеться. Дибільне відчуття. Як там казав хтось: "Я наче опинився у центрі світової культури". Еге ж.

А я щаслива все одно. Іноді мені хочеться як у дитинстві тяжко захворіти. Що б з мене зняли всі тягарі. Але потім розумію що це фігня все. Треба все одно щось робити. Не можна так. Тим більше коли в мене з’явився сенс жити. Той самий сенс, який ми всі шукаємо навіщось. Чого його шукати. Він перед вами: в теплих обіймах ваших батьків, у посмішках ваших друзів, в очах коханої людини. Ось заради чого треба жити.

Треба йти. Завтра винос мозгу. Найскладніший день - вівторок. А у четвер взагалі модуль з цитології, так що дві наступні ночі будуть безсонними.
Цілую, люблю, до наступного тижня, бувайте (с) Кондратюк
Все буде добре


провал, друзья, університет, личный конец света, декаданс, осінь, выходные, пятница

Previous post Next post
Up