Смартфони LG отримають LCD-матриці

Oct 24, 2012 11:34



Тим не менш, ситуація вже незабаром повинна змінитися. Корейська газета MK News стверджує, що в першій половині наступного року свої смартфони з Full HD дисплеями представлять LG і Samsung. LG, до речі раніше демонструвала свою 5-дюймову панель з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів.

Очікується, що смартфони LG отримають LCD-матриці з щільністю пікселів 440 ppi (тобто діагональ буде дорівнювати 5 дюймів), Samsung ж продовжить розвивати своє Super AMOLED напрямок, щільність пікселів в її девайсах буде нижче - на рівні 400 ppi. Обидва виробника смартфонів замовили відповідні матриці в "рідних" підрозділів - LG Display і Samsung Display.

Нагадаємо, щільність пікселів в останніх моделях iPhone становить 326 ppi.

У грудні В Японії повинні початися продажі HTC J butterfly, тайванська компанія обіцяє, що незабаром смартфони з 5-дюймовими Full HD екранами будуть продаватися глобально, а не лише на локальних ринках.

Крім цього, в кінці поточного - початку наступного року два смартфона з такими ж екранами повинна представити компанія Sony. Вже зараз зрозуміло, що Full HD дисплеї в наступному році стануть одним з основних трендів на мобільному ринку.




Телефоны, Новинки

Previous post Next post
Up