Microsoft вже розпродала планшети Surface RT ціною 499 доларів

Oct 19, 2012 03:33



Тільки вчора з'явилася інформація про рівень цін на планшети Microsoft Surface RT з новою ОС Windows 8. А вже сьогодні стало відомо, що за попередніми замовленнями вже були розкуплені всі наявні планшети з 32 гб флеш-пам'яті. Нагадаємо, ця найбільш доступна модель без обкладинки-клавіатури в комплекті має ціну 499 доларів. У продажу поки ще доступні більш дорогі пристрої, за які Microsoft просить 599 і 699 доларів.

Також слід зазначити, що був змінений термін поставки для вже будуть розпроданий моделі з 32 гб флеш-пам'яті. Якщо раніше очікувана дата поставки значилася 26 жовтня, то тепер фігурує менш визначений термін - протягом трьох тижнів. Для більш дорогих версій термін поставки залишився незмінним.

Залишається невідомою інформація, скільки пристроїв кожного типу було замовлено самої Microsoft і який обсяг попередніх замовлень зареєстрований для кожного з них. Тому не можна точно сказати, помилилася чи Microsoft з оцінкою попиту або ж її підвели партнери.* Все мы знаем что в современном мире знание английского языка уже не только желательно, но и необходимо. Именно поэтому нужно для своих детей покупать учебники по английскому языку. Кстати, вот на страничке одного замечательного сайта предоставляется гдз 7 класс английский язык - пособие, состоящее из ответов на задания, которые поставлены в учебнике и рабочих тетрадях. Так что рекомендую всем!
* А для тех, кто часто размещает объявления о покупке или продаже чего-либо, советую пройти на страничку крупного сайта "BuyReklama". Именно здесь открывается прекрасная возможность размещать бесплатные объявления без регистрации, появляющиеся на сайте буквально за считанные минуты.
Previous post Next post
Up