iPhone 5 отримає більш тонкий дисплей

Jul 18, 2012 02:48



Згідно з останніми чутками, iPhone 5 отримає дюймовий дисплей, виконаний за новою технологією in-cell.

The Wall Street Journal, посилаючись на джерела, знайомі з питанням, пише, що Apple-смартфон нового покоління буде мати дисплей з вбудованими в ЖК-матрицю сенсорними датчиками, тобто в такому разі не буде використовуватися додатковий шар, товщина якого становить приблизно півміліметра. При цьому джерела стверджують, що зміна товщини повинно позитивно позначитися на якості зображення.

Sharp, Japan Display і LG Display зараз нібито займаються розробкою і виробництвом нових дисплеїв для смартфона iPhone 5.

Безумовно, впровадження більш тонкого екрану дозволить заощадити простір, що так необхідно для використання інших компонентів, але при цьому, The Wall Street Journal зазначив, що виробництво дисплея з використанням технології in-cell, є більш складним і трудомістким.

Але якщо Apple дійсно має намір використовувати нові дисплеї, то швидше за все вона не буде надалі співпрацювати з тайванською компанією Wintek, яка раніше постачала сенсорний шар для iPhone 4S.* Не для кого не секрет что наше время далеко от совершенства и кругом полно преступников, не говоря уже об обычных хулиганах. В такой ситуации появляется естественный вопрос, как можно себя обезопасить? Мой ответ - покупка электрошокера! Именно сейчас электрошокеры пользуются самой большой популярностью благодаря своей высокой эффективности и низкой стоимости. Рекомендую!
* Кстати, хочу поделиться своим положительным опытом о недавней покупке соковыжималки. Конечно же как полагается я долгое провел времени в интернете в поисках хорошей и надежной соковыжималки и из всех решил остановится именно на соковыжималке популярной фирмы hurom. Первым делом что хочется сказать, так это отличное качество и легкость в использовании. Теперь не теряю возможности побаловать себя натуральным соком. Советую и вам!

Телефоны, Новинки

Previous post Next post
Up