Найдешевший кросовер пустить в Україну Форд

Dec 07, 2011 01:22



Про те, що компанія Форд задумала випустити на ринок малогабаритний паркетник, було відомо вже досить давно. Тепер же оголошена і ціна нового дітища Форд в Україну: від 14 до 22 тисяч доларів.

Очевидним було й те, що американці побудують його на базі хетчбека Fiesta. Неодноразово «мули» автомобіля потрапляли в об'єктиви фотокамер, проте весь час в образі звичної Фієсти. Судити про зовнішність майбутнього кроссовера по них, звичайно, було неможливо. І ось, нарешті, з'явилися хоч якісь подробиці про екстер'єр машини.

Почерпнути їх вдалося з опублікованих знімків тестового прототипу, який постав вже не у вигляді «мула», а також з потрапила в Мережу пари тизерів новинки. До речі, завдяки цим фотосвідчення стало зрозуміло, як кросовер буде називатися. Судячи з усього, його назвуть Форд Ecosport. Зображення, які ми маємо, - дуже поганої якості, але навіть по них можна судити про оригінальну зовнішність паркетника. Здебільшого, дизайн запозичать у недавно представленій моделі Ford Escape (вона ж Kuga).Если вас интересуют действительно качественные и главное не дорогие автомобильные шины, тогда популярный интернет-магазин "Автопланета" отлично вам подойдёт. Как раз именно здесь я и сам приобрел шины pirelli и ни разу об этом не пожалел. Так что советую и вам обязательно посетить страничку сайта. Тут вы сможете быстро подобрать нужные для автомобиля шины.

Авто

Previous post Next post
Up