Attache Evolutive: найменша флешка USB

Oct 28, 2011 23:59



Компанія PNY представила PNY Attaché Evolutive - надкомпактний USB-накопичувач, призначений в першу чергу для користувачів планшетів і нетбуків.

Особливість конструкції PNY Attaché Evolutive в тому, що дані насправді зберігаються на карті Micro SD, яка вставлена ​​в USB-адаптер, так що новинка, по суті, є ще й MicroSD-адаптером для USB.Природно, що при необхідності входить у комплект карту пам'яті можна замінити на більш містку. Слот MicroSD карти розташований на нижній стороні USB, тому підключений PNY Attaché Evolutive майже непомітний в порту USB ноутбука.

PNY Attaché Evolutive доступний у продажу в комплекті з картою MicroSDHC, надаючи можливість передавати дані зі швидкістю до 12 Мбайт / с (запис) і до 19 Мбайт / с (читання). Вартість моделі, забезпеченою картою пам'яті на 4 Гбайт, становить 10,5 євро, 8 Гбайт - 17 євро, а 16 Гбайт - 33 євро.

Раніше редакція THG.ru зазначила, що на ринку з'являється все більше продуктів з інтерфейсом USB 3.0, який забезпечує набагато більш високу швидкість передачі даних, ніж старий USB 2.0.У нашу лабораторію надійшло кілька накопичувачів на флеш-пам'яті з різним обсягом, які ми піддали пильній тестування. Чи не час замінити старий накопичувач флеш-брелоком з підтримкою USB 3.0?У статті ми навели результати тестів Chaintech Apogee Astro A101, OCZ Enyo 128 GB, Power Quotient International (PQI) SSD S533-E, Super Talent Express Drive, Super Talent SuperCrypt Pro.

Новинки

Previous post Next post
Up