СВЯТВЕЧІРНІ СТРАВИ: КАПУСТА ТУШЕНА(Східноукраїнська)/CHRISTMAS EVE DISHES: STEWED CABBAGE

Dec 21, 2010 09:08

Це найсмачніша тушкована капуста в світі! Тому що це капуста, яку готує моя мама:)
This is the most delicious stewed cabbage in the world! Because it's the one my Mom makes :)




Обсмажити на олії до золотистого кольору цибулю, додати моркву - потушкувати 5 хвилин, додати нашатковану капусту. Зменшити вогонь і накрити кришкою - нахай тушкується 5 хвилин. Перемішати. Тушкувати 10 хвилин, помішуючи кожні 5 хвилин. Коли вся капуста стане м"якою, додати томат пасти, посолити, знов добре перемішати, відкрити кришку і тушкувати ще хвилин 20. Коли вся юшка вижариться - капуста вважається готова!

Fry an onion till golden colored, add a carrot, let cook 5 minutes, then add shredded cabbage. Lower the heat and cover, let cook for 5 minutes. Stir. Let cook another 10 minutes, stirring every 5 min. When the cabbage becomes soft, add tomato paste and salt to taste, stir again, leave to cook uncovered for another 20 minutes, stirring occasionally. When there's no liquid left, cabbage is ready!

Святвечірні страви, olenkaphotography, Святвечір, olenkaphotography.com, foodphoto, Українські страви, страви на свят вечір, ukrainian christmas eve, Свят-Вечір, 12 пісних страв, Святий Вечір, ukrainian cuisine, капуста тушеная, stewed cabbage, cabbage

Previous post Next post
Up