The Battle of 7 Words

Dec 26, 2009 10:56

"Pojedynki literackie na 7 słów, impreza łącząca elementy slam poetry i twórczej improwizacji" - так окреслює свій регулярний захід Karol Pęcherz (aka fink), редактор журналу Cegła. Участь у цьому маленькому святі я цьогоріч взяв тричі: у жовтні - під час творчого вечора Неборака (пам'ятаєте плакат?), у листопаді - коли до нас приїздив Андрухович, і у грудні - під час Мікрофестивалю поезії.

гра йде на гроші. Перший раз до виграшу мені забракло усього трьох голосів (хоча у багатьох склалося враження, що більшість публіки таки була за мене :). наступний турнір я дуже гарно виграв (в кінці причеплю відео), а та тому третьому мене ледь не взув якийсь фраєр з Варшави (проте вірш в нього нормальний був, тут не причепишся), в результаті приз ми поділили. четвертий турнір, на жаль, довелося пропустити з незалежних від мене причин.

в результаті, мій поетичний підсумок цього року такий: 100 + 50 zł на Битві 7-и Слів, і ще 47 гривень + дрібні речові подарунки.

Битва 7-и Слів несподіваним чином пригодилася і на тренінгу для тренерів міжнародних молодіжних обмінів (я брав в такому участь). в один з вечорів учасники своїми силами готували міжкультурний вечір, і одним з його елементів стала Битва 5-и слів - дещо видозмінений, спрощений конкурс, який вигадав і провів власне я. призів не було, менше з тим, люди "відсмалили" на відмінненько. навіть німці хвацько видавали креативи польською. мегазарах нам усім :)



image Click to view

конкурс, вірш, поезія

Previous post Next post
Up