І знову профілактика стосунків

May 08, 2010 04:38


мне неприятно знать, что вы тут есть
точнее, мне приятно, но это даже хуже
весь этот район, как чья-то страшная месть
невозможно выиграть в конкурсе "кого закопают глубже"

именно здесь, около ненормально забетонированной сберкассы
так неестественно и несвоевременно
выглядит малыш, едущий в коляске
или если женщина идет беременная"

© Андрій Родіонов

надибав на дружньому блозі olena_shabunina цікаву свіженьку статистику:

"з початку 2010 року в Україні зареєстровано 37,5 тисяч шлюбів, що майже на третину менше від аналогічних показників 2007-2009 років. Ця цифра - рекордно низька за останні 15 років." причини Олена шукає у економічній кризі. дійсно, криза може бути вагомою причиною спаду кількості розлучень. а от у спаду кількості шлюбів, на мій погляд, ноги ростуть зовсім з іншого місця - як на те, цілком очевидного:



просто "починає закінчуватися" молодь (насамперед, звісно, мова про дівчат відповідного віку), народжена тоді, коли у Союзі трохи взялися за розум у справі бухла. як можна зробити висновок з червоної стрілочки, найближчим часом збільшення кількості шлюбів не передбачається.

втім, якби йшлося лише про зменшення кількості шлюбів, то я б навіть втішився - бо про більшість з того, що зараз утворюється, можна впевнено сказати: "з самого початку зрозуміло, що усе це глючитиме і гальмуватиме". починаючи з найпростішого і найочевиднішого: як виглядає пересічне весілля? про всі, звісно, не знаю - тут я не спеціаліст - проте ті, на яких доводилося побувати, робилися за таким рецептом: багато бухла + багато м'ясидла + багато жирних пик + багато плоских жартів + багато стереотипних фоточок + неодмінна Вєрка Сердючка та інші славні речі. на мою скромну думку, у нормальної тверезої людини така лажа нічого крім огиди викликати не може. і це - лише верхівка айсберга, що демонструє, з якого матеріалу воно усе зроблене. як колись влучно висловився шанований мною сибіряк olegmedvedev,

А свиньи летят в Австралию, свиньи гордятся собою - что ты!
В планах машина, вилла, яхта, случка и опорос.
Свиньи летят в Австралию - свинонесущие самолеты,
Рыгая от содержимого, отрываются от полос.
а мораль цієї байки така: пофіг на кількість, була б якість. 

quote, thought

Previous post Next post
Up