IV-toji JRR Tolkieno stovykla: liepos 24-27d.

May 24, 2008 23:32

Šią vasarą Tolkien Lietuva organizuoja jau ketvirtą stovyklą J.R.R.Tolkieno kūrybos tematika. Šįkart nusikelsime į Viduržemės Antrąjį Amžių, Nūmenoro salą. Stovykla vyks liepos 24-27d. prie Asvejos ežero.

Idėja gimė, nes tarp mūsų nemažai mėgstančių trintis gamtoje: kai kam "Žygių per Lietuvą" nebeužteko, tad nutarė padaryti stovyklą :) Kiekviena stovykla turi savo temą: ar tai būtų konkreti JRRT knyga, ar koks nors epizodas - atmosferai sukurti. Vyksta varžybų, žaidimų, workshop'ų, o vakare - sakmės ir dainos prie laužo. Toks susitikimo gamtoje formatas pasirodė esąs visai tinkamas jaunai TLT kompanijai :) Dauguma atvažiuojančių yra studentai ar paskutinių klasių moksleiviai, dalyvauja ne tik TLT nariai. Buvo visokių grand idėjų, bet pamatėm, kad darbo rankų trūksta, tad vis tiek tai lieka pažįstamų rate (nes paruošti intensyvią programą ir 20iai žmonių - jau per akis). Bet šiaip visi, kam įdomu, laukiami.

Tai štai... Apie ankstesnes stovyklas truputį mokyklinio laikraštuko stilium parašyta va čia, o apačioj - būsimosios "Nūmenoro" stovyklos teaseris (turėjo būt pataisytas variantas, bet nekelia man jo YouTube, nors tu ką). Daugiau informacijos apie šių metų stovyklą - atmintinėje (kol kas nėr ten dar beveik nieko, bet bus) Kadangi Nūmenoras - valstybė-sala, garsėjusi savo jūrininkais, be jokios abejonės, bus išnaudotas Asvejos ežeras :) Viena iš dviejų pagrindinių stovyklos dienų (penktadienio ir šeštadienio) bus skirta karybai, kita - kūrybai... bus kur pasireikšti. Šūkis: pabūk ten, kur dar nebuvai, tapk tuo, kuo dar netapai.

image Click to view

tolkien, stovykla

Previous post Next post
Up