(no subject)

Aug 13, 2012 15:40

Hmm ik voel me net een verslaafde (ben ik waarschijnlijk ook). Ilse raadde me aan om een reeks te gaan lezen (Academicus Vampyrus) en nou ja het is er een tijdje niet van gekomen maar ik ben er midden jullie dan toch aan gestart :p nu moet ik nog een uur wachten om het 5e boek van de reeks te gaan halen. Ja de serie interesseert mij :p Normaal gezien ging ik de pagina's opsparen tot vandaag omdat ik me dan niet een dag als een verslaafde moet voelen ^^ God binnen een uur komt de bibus :D en ik hoop dat niemand me voor is want anders wordt er een nekje omgedraaid... Nee zo bloeddorstig ben ik nog niet :)
Adrian... <3 Dat is mijn favoriet personage (je zou nog denken dat ik de liefde van mijn leven zou ontmoet hebben deze zomer, niet dus ^^)
Heeft iemand van jullie die reeks al gelezen? (Buiten Ilse dan :p)

Michelle x

P.s.: Ik ben deze zomer ook geïnteresseerd geraakt in nailart :)

EDIT: haha ik ging kijken naar de bib catalogus en zag ik dat hij gereserveerd was. Ik begon die bitch die me het boek ontnam al van alles uit te schelden (nee niet verslaafd) en toen wilde ik haar beaten door ook te reserveren (alsof de bib me zou voortrekken ofzo xp) en toen kwam er een schermpje: u heeft al een reservatie op deze titel :) WOOHOO! Dus die aardige dame aan de balie heeft dan toch gereserveerd voor me ;o Dus hoe dan ook heb ik het boek... nu nog afwachten.

EDIT²: Hebbes :D Nu nog even smoorverliefd uitkijken want daaraan was ik eerst gestart en ik hou er niet van films halfweg te stoppen ^^

random

Previous post Next post
Up