кримськотатарський телеканал

Aug 20, 2013 22:05

Не повірите.. можна сказати, "підсіла" на перший кримськотатарський комерційний телеканал ATR.

Деколи 9 годин щоденної роботи за комп'ютером так вимотують за день, що до домашнього ноута вже просто ідіосинкразія.. ну або моя звичка прасувати під документальні фільми чи щось справді цікавеньке по ТБ, вимагає якихось "релаксних видовищ" не з екрану компа.

У мене мабуть або гени якісь східні в крові, або вже навіть не знаю звідки те тяжіння.. кримськотатарську, турецьку, іранську, загалом східну, частково тібетську, індійську музику дуже люблю слухати, танцювати східні танці дуже люблю хоча з купи відеокасет з уроками в голові лишився мікс стилів :) а їх стільки є, тих окремих напрямків: турецький, ліванський, єгипетський, арабський, у якого у свою чергу десятки різновидів..  халіджи - танець волосся, і багато-багато інших.. все це обожнюю.
"Я с дєцтва скачкі люблю" - як казала Василіса Микулішна з улюбленого мультика. :)

А на тому каналі то кримськотатарські музичні колективи, з такими поважного віку аксакалами яких мало де і почуєш :), то серіали турецькі (так, я знаю що мильні, ну і що :) ) з такою класною музикою турецькою, яку теж отак знальоту не знайдеш.. навіть їх рекламу кави з картинками сільського життя не набридає дивитися. Я таке люблю.. і в українців, і у кримських татар. :)
Ясно що не все, але принаймні третину чи буває і половину дивлюся без бажання перемикнути - а це вже ого.

новини зі всього світу, мелодія

Previous post Next post
Up